Музиката на новото поколение
Стилян Колев и Иван Иванов са две талантливи момчета, които започват общата си музикална кариера преди няколко години. Те се запознават случайно в звукозаписно студио във Велико Търново и тогава стартират съвместните им проекти като хип-хоп изпълнители.
Стилян Колев, с псевдоним – СТИЛ, стартира кариерата си като хип-хоп изпълнител преди 4 години. 18-годишният музикант е вдъхновен от българска рап група и започва да пише първите си текстове. Най-често в тях присъстват случки от ежедневието пречупени през погледа на младия творец. До момента има 12 издадени парчета. За последната си песен „Едно момиче“ СТИЛ споделя, че е плод на една безсънна нощ.
Иван е на 23 г., студент във ВТУ “Св.Св.Кирил и Методий“. Започва да се занимава с музика преди около 10 години. За първата си песен ни разказва, че е нахвърлял няколко прости рими, но с течение на времето се усъвършенства.
Около 7000 лв са нужни на изпълнителите, за да направят клип към своя песен, която да се излъчва по известните музикални тв канали.
След броени дни излиза и следващият им съвместен проект. Разпространяват музиката си само чрез интернет, но се надяват скоро да издадат и първия си албум.


 
8 Юни 2015 | 19:18
Тагове: хип хоп, музика, рап, група

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook