Ниски такси и високоплатени работни места обещават реформаторите
Балансирано развитие на общинския център и населените места, повече инвестиции, осигуряване на сигурност, добър жизнен стандарт, чиста околна среда са основните приоритети на Реформаторския блок. В програмата за управление на община Велико Търново през следващия мандат коалицията обещава да насочи усилията си в икономическата сфера и за подобряване на социалните дейности. Увеличаване на финансовия ресурс на общинския фонд Ин Витро и привличането на висококвалифицирани кадри са амбициите на реформаторите в сферата на здравеопазването.
Изграждане на пътна инфраструктура и транспортна връзка, канализация, водопроводи, газификация на индустриалните зони се ангажират да постигнат от Реформаторския блок през следващия мандат.
Разкриването на целодневна детска градина в квартал „Зона Б“, ускорено изграждане на новия градски център в района на Старото военно училище. Построяването на полигон в непосредствена близост до Велико Търново са други точки от управленската програма.
Парите от Европейските програми ще бъдат насочени към бизнеса и развитието на високите технологии.
В областта на туризма главната цел на Реформаторския блок е да привлича повече платежоспособни туристи. Ще бъдат създадени младежки фонд и банка за подпомагане и финансиране на младежки инициативи и дейности.


Симона Димитрова
3 Септември 2015 | 18:37
Тагове: реформаторски блок, програма, избори

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook