Общинските съветници получиха грамоти на последната сесия на местния парламент
Не без спорове протече последната сесия на Общинския съвет на Велико Търново. По традиция имаше и питания от страна на зам.-председателя на местния парламент – Румен Димитров към кмета Панов. Градоначалникът заяви, че най-точно оценка за работата си както той, така и съветниците, ще получат на предстоящите избори на 25 октомври.
Въпросите, отправени от Димитров към кмета, този път бяха относно терена на Старото военно училище – критериите за проектирането и избора на екип за изпълнение на проект за визуализация.
Кметът Панов отговори, че в момента Съюзът на архитектите в България и Камарата на архитектите на Велико Търново изготвят планово задание, което трябва да бъде съгласувано.
Прието бе решението за одобряване на Актуализираната бюджетна прогноза за периода 2016-2017г. от постъпленията от местни приходи и на разходите за местни дейности. С 9 души да се допълни списъка на кандидатите за съдебни заседатели за Районен съд Велико Търново решиха още съветниците. Краят на сесията бе поставен от презентация, представяща резултатите от работата през изтеклия мандат и благодарности.
Всички общински съветници получиха плакети и грамоти с изключение на Румен Димитров, който отказа да приеме своите.


Катя Мерджанова
17 Септември 2015 | 17:55
Тагове: общинска сесия, грамоти, Румен Димитров, Панов

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook