Без право на избор на интернет доставчик
Въпреки желанието си да ползва интернет услугите на „Евроком Царевец“ и техническата възможност това да се случи, студент от Великотърновския университет не може да се абонира. Ръководството на студентските общежития отказва достъп на техниеския екип. Вижте повече.
Едва ли са много хората, които не ползват интернет днес. А при наличието на всевъзможни варианти като цени и планове на предлаганата услуга, най-логично е всеки да избере най-подходящия за него.
Любомир живее вече четири години на общежитие. Не имал право на избор за интернет доставчик. Но като всеки студент му се иска да плаща по-малко.
При опит за разговор с управителя на общежитието ни бе обяснено, че е на оперативка. А за да получим служебния му телефонен номер било необходимо специално разрешение. Домакинът на общежитието отказа коментар, защото по думите й решението на проблема не зависи от нея. В крайна сметка след среща с управителя Момински стана ясно, че според него е спазена процедурата за обществена поръчка и студентите ще ползват услугите на доставчика, който я е спечелил. Според юриста на сдружението пък при молби на „Евроком Царевец“ студенти могат да се абонират. На този етап обаче студентите нямат право на избор.


Катя Мерджанова
17 Ноември 2015 | 18:02
Тагове: интернет, студент, услуги, Евроком Царевец

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook