Нова визия с дрехи втора ръка
Нараства броят на магазините за дрехи втора употреба. Дали заради по-ниските цени или желанието да се сдобият с някоя уникална стока, много хора се насочват към тях. Вижте защо жителите на Горна Оряховица пазаруват от така наречените „кила“.
Почти на всеки ъгъл в центъра на железничарския град има магазин за дрехи втора употреба. Не всички, които влизат обаче имат намерение да си купят нещо.
Понякога е нужно доста търпение в търсенето с купища дрехи. За най-ентусиазираните обаче това не е проблем, а дори предизвикателство да открият някоя ценна „находка“.
Весислава Божанова има магазин за дрехи втора ръка повече от 10 години. Споделя, че през последните години интересът към този тип магазини нараства.
Весислава разкрива още, че хора от всякакви възрасти пазаруват от магазина й, но пенсионерите трудно отделят пари за покупки дори за дрехи втора ръка.
Дрехите са важна част от личния стил на човек и чрез тях може да даде израз на своята индивидуалност, но да не забравяме, че както е казал народът „По дрехите посрещат, по ума изпращат“.


Катя Мерджанова
30 Ноември 2015 | 18:25
Тагове: магазини, дрехи, втора употреба, търсене, клиенти

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook