Вицепрезидентът Маргарита Попова изнесе лекция на тема „Власт и лидерство“ пред студентите от ВТУ
Вицепрезидентът на Република България говори открито за проблемите, които стоят пред всеки млад човек на лекция изнеса пред студентите във ВТУ. Бяха засегнати теми като бежанския поток, реализацията на хората у нас и много други. Маргарита Попова поднесе своята лекция на тема „Власт и лидерство“ разчупено, под формата на събеседване със възпитаниците на университета.
Маргарита Попова посъветва младите хора да гледат в перспектива и да търсят упорито своята реализация в България. Изтъкна образованието във всяка форма като един от най- важните компоненти за успех в живота. Относно властта и лидерството отправи директни въпроси към студентите, които в продължение на час бяха горещо обсъждани.
Студентите от Стопанския факултет на ВТУ бяха активно задаващи въпроси и отговарящи на тези, поставени от Маргарита Попова. Бъдещите висшисти демонстрираха ясна гражданска позиция по голяма част от актуалните казуси в страната, както и за бежанския поток отправил се към Европа.
Виктория Петрова учи специалност „Счетоводство и контрол“ намира днешната лекция на тема „Власт и лидерство“ за изключително полезна.
Лекцията по темата за властта и лидерските качества откри областния управител на Велико Търново проф. Пенчо Пенчев.


Марияна Несторова
15 Декември 2015 | 17:28
Тагове: Маргарита Попова, лекция, студенти, Великотърновски университет

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook