1 лев за тоалетна във Велико Търново
Група във фейсбук, въстана срещу цената на тоалетните на Автогара Юг във Велико Търново. Според мнозинството цена от лев е прекалено висока, за да използваме тоалетната. Как реално изглеждат тоалетните, които ползват хората на автогарата вижте в следващия репортаж.
Освен в интернет възмутени от състоянието на обществените тоалетни срещнахме и по улиците на града.
Макар и твърде малко имаше и хора, които признават , че цена от един лев е приемлива, стига тоалетната да поддържа необходимото ниво на хигиена.
За да проверим оправдана ли е цената от един лев за използване на тоалетна на една от автогарите в старата столица се срещнахме с Валентина Иванова, която е управител на фирмата взела под наем обектите помещавани на Автогара Юг.
Санитарните възли, които са на разположение на гражданите са оборудвани с течен сапун, топла вода, дезинфектанти за тоалетните седалки и ароматизатор. По думите на управителката тоалетните отговарят на всички европейски изисквания за хигиена и могат да обслужат поток от над 50 души. И все пак България е една от малкото държави, в които подобна услуга се заплаща.


Марияна Несторова
22 Февруари 2016 | 18:34
Тагове: Автогара ЮГ, тоалетна, цена, хигиена

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook