Къщите за гости – предпочитана алтернатива за почивката
Къщите за гости се оказват много предпочитани от туристите във Велико Търново. Като стопанин на къщата за гости, Диана Байкова се грижи за подходящия декор и е убедена, че подобно отношение и уют, нито един хотел не би могъл да предложи на гостите си. Управители къщи за гости наблюдават засилен интерес към отдаването на стаи и апартаменти по това време на годината. Според Диана Байкова, която от години е на туристическия пазар, предпочитанията на клиентите са свързани изцяло с целта на посещението.
Най- редовните посетители в нейната къща за гости са чужденците- англичани, ирландци и французи. По думите й това, което ги връща всяка година е типичната атмосфера на българския дом - уюта, удобствата , типичните украси характерни за всеки един наш празник. Не по – маловажно е и отношението към посетителите, което често липса в големите хотели.
Предпочитанията на туристите са различни в зависимост от целта на пътуването и разбира се индивидуалната нагласа за добре прекарана отпуска.Освен всички преимущества на къщата за гости, Диана Байкова изработва сама различни сувенири, рисува върху чаши и камъни, прави декупаж на бутилки вино, които поднася на своите гости за бъдат по предразположени и добре настроени по време на почивката си.


Марияна Несторова
6 Април 2016 | 19:44
Тагове: почивка, къща, гости, туристически пазар

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook