Заключително събитие на националната кампания „Успешни заедно“
Велико Търново се проведе заключителното събитие на националната кампания, която целеше предприемачи да бъдат информирани безплатно за възможностите за финансиране на бизнес с европейски фондове и по оперативни програми.
Всички Областни информационни центрове в България работят по проект „Успешни заедно“, финансиран от Оперативна програма „Добро управление“. Целта на проекта е във всеки областен град да бъдат организирани информационни срещи за бизнес сектора.
През националната кампания, Областният информационен център във Велико Търново е организирал вече четири събития в различен формат. Пред бизнесмени са представени успешни проекти, финансирани с европейски фондове, а също така са организирани и дни на отворените врати в предприятия, реализирали проект по оперативна програма.
В рамките на бизнес форума – изложение, някои малки и средни предприемачи от старата столица показаха продукти на личния си бизнес проект. Ваяна и Красимира от Сдружение „Пумпал“ подредиха своя щанд с ръчно рисувани сувенири, за да популяризират своята идея за изработка на автентични проведения на изкуството, които да продават на туристи и гости на града.
Организаторите споделят, че интерес от страна на сектора не липсва, въпреки че всеки търси различен вид информация, според интересите на проекта си.


Владислава Георгиева
9 Май 2016 | 18:42
Тагове: проект, бизнес, финансиране, предприемачи

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook