1 млрд. лева с иновации за Велико Търново до края на годината?
„Програмата НООТУНС“ е система за изход от кризата, в която се намира светът, предложен под формата на „мозъчен тръст“ за новаторски идеи в областта на управлението на труда и социалното стопанство. По изчисления на автора и подкрепящите идеята, купуването й от желаещите да я внедрят може да донесе икономически ефект в размер на 73 млрд. щатски долара на национално ниво и над 9 000 млрд. долара в световен мащаб.
„Програмата НООТУНС“ е единствената възможност за преодоляване на икономическата, финансова, демографска и екологична криза, в която се намира България и светът в момента, според създателя си – проф. Божидар Попов. Потомък на Иларион Макариополски и Стоян Михайловски, професорът е юрист, посветил голяма част от трудовете си на „Програмата НООТУНС“.
Едно от най-ценните качества на „Програмата НООТУНС“ е, че за нейното внедряване не се иска финансиране от държавата – фактически това е най-безрисковият, гарантиран, високо ефективен и хуманен антикризисен акт, който може да се използва, според проф. Попов.
Велико Търново е петата община в България, на която проф. Попов обеща 1 млрд. лева при реализиране на програмата до края на годината.


Владислава Георгиева
10 Юни 2016 | 18:57
Тагове: „Програмата НООТУНС“, програма, внедряване, проф. Божидар Попов

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook