Легенда на Манчестър – Юнайтед пристига за турнир за деца лишени от родителски грижи
Легендата на Манчестър – Юнайтед Артър Албистън пристига във Велико Търново за деветия футболен турнир за деца лишени от родителски грижи. Той ще присъства на награждаването и ще връчи на победителите медали и купи. Турнира се организира от официалния фен клуб на Ман – Юнайтед в България като финалите са в събота на стадион Ивайло
Общо 150 деца от домове в областта, SOS селища, както и отбори от футболните клубове „Болярчета“ и „Килифарево“ ще участват в деветото издание на турнира за деца лишени от родителски грижи. Квалификациите са в петък на стадиона в Килифарево а финалите в събота на стадион „Ивайло“.
Футболният турнир ще бъде последван от национален събор на фен-клуба на Манчестър Юнайтед, гост и на двете събития ще бъде Артър Албистън, който има 485 мача за червените дяволи а сега работи за клуба и телевизията на легендарния отбор. Той ще се срещне и с футболисти на Етър.
При посещението си Албистън или както често феновете го наричат- шотландския боец ще види как се приготвя кисело мляко, ще гледа Звук и светлина и ще слуша химна на Ман- Юнайтед изпълнен от „Пеещи камбанки“.


Йовка Драганова
25 Април 2017 | 18:44
Тагове: Манчестър Юнайтед, футбол, мач, деца

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook