Клип за Велико Търново донесе пореден приз на учениците от СУ „Вела Благоева“
Единайсетокласници от СУ „Вела Благоева“ са сформирали учебна компания наречена „Виктория“. Екипът им е изработил видео клип, целящ да популяризира Велико Търново като туристическо изкушение.
След успехът в регионалния кръг на надпреварата на учебните компании, учениците ще представят видеото и в националното издание на конкурса.
Видео клипът е озаглавен „Welcome to Tarnovo”, а най-големи заслуги за него имат операторът – Кристина Каляка и монтажистът – Лъчезар Лазаров. След като са впечатлити и журито и съперниците си в регионалното издание на конкурса на учебните компании, им предстои борба за първото място в национален мащаб. Учениците са заложили на красотата на Велико Търново, защото знаят, че старата столица винаги е атрактивна за туристите. Основната задача, която имат, докато дойде време за националното класиране, е да успеят да популяризират клипа в туристическите сфери. Предстои важна битка, казаха още Криси и Лъчезар, надяват се на късмет и пореден приз, с който да популяризират своето училище и красивото Велико Търново.


Александра Димова
2 Май 2017 | 17:54
Тагове: клип, Велико Търново, конкурс, учебни компании

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook