10 годишно дете е с черепномозъчна травма след побой от баща си
10 годишно дете е с опасност за живота, след като бе пребито от баща си. Момчето е настанено в болница с тежка черепно-мозъчна травма. То вече веднъж е отнемано от баща си преди шест години , но със съдебно решение е върнато при родителя си. Майката от години живее в чужбина.
По непотвърдена информация детето било намерено на пътя в близост до село Беляковец от случайна жена. Самото то е помолило да бъде извикана полиция. На място пристига и линейка, установяват, че черепът на детето е счупен
И пак според непотвърдена информация бащата пиел често и напит посягал на детето си. За майката социалните нямат данни дали се е прибирала в България от 2010 насам
Веднъж социалните вече са отнемали детето от бащата. Преди шест години той забравя да го вземе от детска градина, но с решение на съда момчето върнато на родителя.
Иначе момчето учи в престижно търновско училище. Все още за живота му има риск и ще остане в болница следващите дни. Предстои социалните да разговарят с него. По случая се води разследване.


Йовка Драганова
9 Май 2017 | 19:27
Тагове: побой, дете, травма

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook