Депутатите и общинските съветници от БСП с общи приемни
БСП стартират приемни, които включват депутати и общински съветници. Срещите с гражданите ще бъдат всяка седмица във всяко населено място на общината и областта. Днес народните представители, заедно със съветниците в община Велико Търново от левицата се срещнаха с жителите на селата Леденик, Шемшево и Пушево.
Поводът за срещата на депутати и съветници с жителите на тези села е разрушения мост от Западна промишлена зона към село Шемшево. Представителите на левицата получили сигнали от разтревожени граждани, че алтернативният път вече е компрометиран и ако той се разруши те ще останат откъснати от света. Това което е притеснително според БСП е липсата на срокове за възстановяването ми
Със срещите по места от БСП целят и друго. Позицията на левите, по различни ключови въпроси да достигне до хората. Като тази за миналия вече на първо четене Закон за концесиите, който дава възможност да се отдават терени предназначени за учебни и тренировъчни занимания.
От БСП смятат, че това е заради апетитните места из градовете, където има спортни площадки. Депутатите обявиха, че ще атакуват между двете четения този закон текст по текст. Иначе новоизбраното ръководство на общинския съвет на БСП започва да се подготвя за предстоящите кметски избори. На заседание тази вечер ще бъдат обсъдени план и програма за работа.


Йовка Драганова
12 Юни 2017 | 19:17
Тагове: БСП, срещи, граждани, депутати

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook