Раздадоха наградите на участниците в "Движи се и победи"
345 души участваха в седемнадесетото издание на „Движи се и победи“ . Днес в Регионалната здравна инспекция бяха изтеглени имената на победителите в кампанията в различните категории. Голямата награда – велосипед отиде при един от малките участници в походите – 7- годишната Дарина Драгушинова от ОУ „Бачо Киро“
Както всяка година и тази кампанията „Движи се и победи“ събра на едно място хора от различни поколения, но с обща любов – природата. Най – малкият участник престрашил се да обходи планинските пътеки около Велико Търново е едва 5–годишен, а най -възрастният на 89.
Някой от участниците се включват в кампанията за първи път други неизменно преминават поне един от маршрутите. Традиционно повечето са жени, а най-много са децата. Днес сред всички тях бяха изтеглени имената на победителите в различни възрастови групи.
Ваучери, раници, топки федербал са сред наградите за спечелилите в различните категории. Наградата на председателя на Общинския съвет Венцислав Спирдонов за най-масово участие на училище в кампанията отиде при ОУ „Христо Ботев“.


Йовка Драганова
16 Юни 2017 | 16:40
Тагове: "Движи се и победи", награди, участници

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook