Връщат парите на полицаите, които сами са си купували униформени облекла
Полицаите, които не са получавали работно облекло от 2012-та година насам, ще получат стойността на униформите в пари. Това предвиждат промените в Закона за МВР, които внесе в народното събрание ПГ на ГЕРБ. Още от утре започва ремонтната дейност на пътя между Първомайци и Поликрайще .Това каза още председателят на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов във Велико Търново днес.
След като Цветан Цветанов организира приемна за граждани във Велико Търново, той и министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков ще организират среща с народните представители и кметове от областта, на която да дискутират работата по строежа на АМ „Хемус“.
Създаването на анкетна комисия за превъоръжаването на въздушните сили е другият актуален казус на ГЕРБ, каза още Цветанов. Целта е да се провери дали има прикрити факти около промените, които служебното правителство приложи.
Законопроектът утре ще бъде разгледан и включен като доклад в дневния ред, каза още Цветан Цветанов, а решението се очаква до петък. Необходимите средства са около 30 милиона и са осигурени от Министерството на финансите.


Александра Димова
27 Юни 2017 | 17:17
Тагове: Цветан Цветанов, Велико Търново, регион, средства

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook