Най-новата лекоатлетическа писта в България е свободно достъпна за любителите на спорта
Най-новата лекоатлетическа писта в България, част от спортен комплекс „Ивайло“ във Велико Търново, е свободно достъпна за любителите на спорта. Те могат да тренират на съвременното спортно съоръжение всеки ден от 6,30 ч. до 20,00 ч. Любителите спортисти могат да използват осми и девети коридор на лекоатлетическата писта. Коридорите от първи до трети са предназначени за тренировки на спортистите от лекоатлетическите клубове, а от четвърти до седми – за заниманията на състезателите от останалите спортни формации във Велико Търново.
Жителите и гостите на старопрестолния град, решили да спортуват на лекоатлетическата писта, следва да не внасят хранителни продукти, да не изхвърлят отпадъци върху настилката, футболния терен или по трибуните. Забранени са също тютюнопушенето и влизането с домашни любимци.
Спортен комплекс „Ивайло“ разполага също с един от най-съвременните футболни терени в България. През летния сезон бяха обновени съблекалните и санитарните възли, дооформени бяха всички подходи, възстановена бе оградата в бившия сектор за гости, а от утре започва основният ремонт на осветлението.


Александра Димова
17 Август 2017 | 17:14
Тагове: лекоатлетическа, писта, достъпна, любители, спорт, Ивайло

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook