17-то издание на есенната кампания „Движи се и победи“ с три похода
За 17 поредна година ще се проведе есенният дял на кампанията „Движи се и победи“.
Инициативата ще се проведе в периода от 30 септември до 14 октомври. Всяка събота в този интервал ще се провежда експедиция по общо три маршрута, а за най-активните граждани организаторите са подготвили награди.
На 30 септември, в събота, е първият туристически маршрут Велико Търново – село Буковец, на 7 октомври – Велико Търново – парк Ксилифор, където ще се проведе спортно-туристическия празник, и на 14 октомври – Велико Търново – манастир „Св. Св. Петър и Павел“.
Спортно-туристическият празник в Ксилифор традиционно ще бъде с наситена програма.
Съгласно регламента на кампанията в нея могат да участват всички желаещи лица, които живеят на територията от Община Велико Търново. Задължителен елемент за всеки от участниците е регистрацията, която протича на финала на обявените маршрути.
„Движи се и победи“ се организира за 17 поредна година от РЗИ – Велико Търново, Община Велико Търново, ТД „Трапезица 1902“ и Младежки дом – Велико Търново. От началото на кампанията до сега са проведени 32 издания с общ брой участниците 17 260, в това число деца, ученици, възрастни хора и 365 семейства.


Александра Димова
26 Септември 2017 | 16:18
Тагове: „Движи се и победи“, кампания, походи, награди, участници

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook