Благотворителен концерт с Михаела Филева събра 1500 лв. за болно дете
1500 лв. събраха на благотворителен концерт във Велико Търново за 12-годишния Стилян Колев. Той е един от най-перспективните млади баскетболисти в България и играе за сливенския клуб „Сливен Баскет“. Детето страда от рядко онкологично заболяване Синовиален Сарком, който лекарите откриват при операция през август на дясна подбедрица.
Благотворителният концерт беше организиран от местния баскетболен клуб „Етър-49“ и ПМГ „Васил Друмев“. На сцената снощи излязоха десетки талантливи изпълнители от Велико Търново, а каузата която ги събра е нуждата от средства за лечение на 12-годишния баскетболист Стилиян.
СНХ- Александър Попов – организатор на концерта клип сутрешен 001 от вчера
Михаела Филева, която се съгласи да участва в концерта буквално часове след като се прибра от САЩ, благодари за поканата и изрази надежда за скорошното оздравяване на Стилян. В дарението се включиха и известният рапър 100 кила, както и Клуба за приятелство между Велико Търново и Япония.
Събраните средства ще бъдат преведени в сметката на Стилян, който има всички шансове да оздравее и да се върне в спортната зала. Лечението, което предлагат в болница в Истанбул, е със заявка за напълно излекуване на детето. Терапиите ще продължат между 6-8 месеца.


Александра Димова
3 Ноември 2017 | 17:53
Тагове: концерт, благотворителност, кауза, помощ

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook