Децата от оркестъра на СУ „Емилиян Станев“ с благотворителен концерт за свои връстници
За 6-та поредна година сцената на голямата зала в Община Велико Търново ще се изпълни от музиката и настроението на децата от духовия оркестър към Средно училище „Емилиян Станев“.
Концертът по традиция ще бъде благотворителен, а партньори в начинанието на учениците-музиканти
ще бъдат малките таланти от детска градина „Първи юни.“
На 19 декември на сцената ще излязат около 30 ученици от музикалните класове на преподавателите Йордан Цветанов и Иван Иванов, които за поредна година са основни организатори на събитието. За петима от оркестрантите това ще бъде първа изява на сцена, те свирят от началото на учебната година и сега за първи път ще покажат наученото пред публика.
Освен да зарадват публиката с таланта и наученото в училище, малките музиканти за пореден път се обединяват и покрай благотворителна кауза, с която да помогнат на свои съученици.
Концертът ще се проведе на 19 декември от 18 часа в голямата зала на Общината. Тези, които искат да подкрепят каузата на децата, могат да си закупят билет за музикалния спектакъл на стойност, каквато те решат, тъй като входът е по желание.
Малките оркестранти репетират усърдно за да представят продукцията си пред публиката и да направя празниците на връстниците си в неравностойно положение по-топли и по-истински.


Александра Димова
12 Декември 2017 | 17:45
Тагове: оркестър, деца, концерт

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook