Убиха пешеходка в Присово
71-годишна жена загина, след като бе прегазена от джип в центъра на село Присово. Произшествието е станало тази сутрин около 07.30 часа. Възрастната жена е била блъсната, докато е пресичала главната улица на селото на необозначено за целта място.
Ана, която тази сутрин загина след инцидент на главния път в село Присово е била на 71 години.
Хората в селото я описват като изключително добър човек. Живеела е сама. Мъжът й е починал след дълго боледуване от рак. Има две дъщери, които живеят във Велико Търново.
Всяка сутрин жената е посещавала селското магазинче в центъра на Присово, за където най-вероятно се е запътила и тази сутрин, когато нелепия инцидент отнема живота й.
53-годишният водач на автомобила е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна. До момента няма официална информация за причините за произшествието.
Хората от селото казват, че на това място са се случвали инциденти, но не и в последните 10 години. Редовно обаче и водачът на автомобила, когото познават в селото, и други водачи на нови, бързи и скъпи коли преминават през главната улица с изключително висока скорост.
По случая е започнато досъдебно производство.


Александра Димова
5 Януари 2018 | 16:24
Тагове: инцидент, пешеходка, автомобил, Присово

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook