Д-р Милен Врабевски: Доброжелателност към хората около нас е основата на успеха
Успехът и личното удовлетворение минават през любовта към родината и добавянето на стойност в живота на другите. Така популярният лектор д-р Милен Врабевски от фондация „Българска памет“ представи пред студенти от Великотърновския университет възможностите, които предоставя България за професионална и личностна реализация. По думите му пътят към
България е изключително удобна страна за начало на бизнес, за предприемачество и за хора, които искат да направят нещо смислено с живота си. Заради свободните пазарни ниши и положителните качества на народа ни, казва д-р Милен Врабевски. Според него младежите трябва непрекъснато да развиват себе си в посока да бъдат полезни за хората до тях. Именно тогава ще могат да използват изяло потенциала си.
Способността да казваш „не“ е неразделна част от положителното мислене, казва Милен Врабевски. По този начин човек не позволява да бъде превърнат в жертва и не налага рестрикции върху съзнанието си. Друг важен принцип за успеха е умението да се прощава.
Милен Врабевски е убеден, че успехът е немислим без човек да бъде в хармония с вселената и това което е креативно и конструктивно. И най-важното – да помним, че животът не е низ от проблеми, а низ от решения.


 
12 Март 2018 | 18:28
Тагове: лекция, предприемачество, младежи, д-р Милен Врабевски

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook