Йордан Марков и „Тоника Домини“ на турне във Велико Търново
Младият естраден изпълнител Йордан Марков и „Тоника Домини“ ще посетят Велико Търново по време на лятното си турне озаглавено „Любов и приятели“. Новите песни на младия изпълнител, в типичен български естраден стил и вечните хитове на Красимир и Вили Гюлмезови и Ева Найденова, ще огласят сцената на Летния театър в старата столица на 28-ми юни.
Йордан Марков е роден в Силистра. Започва да пее, когато е едва на 5 години. Музикалният му път стартира в местно вокално студио, години по-късно завършва и магистърка степен по поп и джаз пеене в Националната музикална академия „Панчо Владигеров“. Днес Йордан Марков вече е познато име у нас, работи върху много и различни проекти, а общото между тях са големите авторитети, с които твори, а сега дели сцената и лятното си турне с едни от най-добрите български музиканти „Тоника Домини“.
Музиката, която Йордан Марков казва, че избира е преди всичко мелодична и смислена. Смята, че въпреки различните музикални тенденции, качествената естрада винаги е актуална. Затова продължава да следва мечтите си да бъде успешен артист в страната си.
Музикалният спектакъл „Любов и приятелство“ ще бъде представен на 28-ми юни на сцената на Летния театър във Велико Търново.


Александра Димова
21 Юни 2018 | 16:23
Тагове: Йордан Марков, изпълнител, концерт, Велико Търново

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook