Временни промени в организацията на движение
Във връзка с няколко мероприятия в града се въвеждат временни промени в организацията на движение на МПС на 26, 27 и 28 юли.
Във връзка с подготовката и реализацията на Церемония за присвояване на първо офицерско звание, както и със закриване на Международен фолклорен фестивал "Велико търново ще настъпят следните временни промени в организация движението на МПС:
На 26 юли /четвъртък/ за времето от 05,45 до 07,00 ч. се затваря за движение ул. "Васил Левски" в участъка от кръстовището с ул. "Бачо Киро" до кръстовището с ул. "Христо Ботев";
На 27 юли/петък/ за времето от 09,00 до 13,00 ч. се затваря за движение ул. "Васил Левски" в участъка от кръстовището с ул. "Бачо Киро" до кръстовището с ул. "Христо Ботев", От паркирани автомобили ще бъде освободено пътното платно в участъка пред сградите на търговски център "Славяни", както и пред жилищните сгради от №1 до № 9;
На 28 юли /събота/за времето то 17,30 до 19,30 ч. се затварят улиците по маршрут ул. "Христо Б-ул. "Независимост"- Паметник на обесените", както и обратно - ул. "Независимост"- пл.Майка България"-Военен клуб-Летен театър.


Александра Димова
24 Юли 2018 | 16:15
Тагове: движение, автомобили, организация, улици

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook