Мъж от Лясковец се простреля с ловна пушка
Петър Петров се гръмнал в дома си, където били и близките му
35-годишен мъж от Лясковец се простреля с незаконна ловна пушка в гърдите. Драмата се разиграла около 8 часа в къщата на простреляния , като в момента там са били бащата, съпругата и детето на Петър Петров. След като чули изстрела близките му го открили с огнестрелна рана в гръдния кош. След сигнал на тел.112 мъжът е приет във великотърновската болница в тежко състояние.
Трагедията се разиграла рано тази сутрин в двора на къщата на Петър. Той излязъл в градината без да каже нищо на никого. След като чули изтрел, неподозиращите му роднини веднага изтичали да видят какво става. Тогава се натъкнали на Петър, който бил с кървяща рана в гърдите. Божидар Стоичков разказва, че синът му има психическа травма от скорошна автомобилна катастрофа и може би това е една от причините да посегне на живота си. Другата е - финансови проблеми.
Веднага след инцидента раненият бил откаран в Спешна помощ във В. Търново, където бе опериран по спешност. В момента състоянието му е критично, но лекарите продължават да се борят за живота му, коментира д-р Сибила Маринова, началник на реанимацията в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов. Същевременно полицаите тепърва ще установяват как е придобита незаконната ловна пушка и причините за опита за самоубийство.


 
1 Октомври 2018 | 17:58
Тагове: инцидент, прострелян, ловна пушка, Лясковец

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook