Студентска бригада в Америка
През октомври студентите масово се завръщат у нас след студентка бригада в САЩ. Програмите за работа отвъд океана отдавна се радват на нестихващ интерес сред младите хора, тъй като освен освен добро заплащане, студентите успяват да научат перфектно английски език.
Предпочитани от студентите са градовете по Източното крайбрежие и курортни места, където търсят сезонни работници, Аляска също е едно от предпочитаните места сред заминаващите.
Професиите към, които се ориентират студентите са в сферата на туризма- големи хотелски вериги, магазини, национални паркове. Заминаването на бригада се оказва добра възможност.
Християна Велчева научава за студентската бригада от свои приятели, които са били вече там и тази година сбъдва своята мечта като заминава на бригада в Гардинър, Монтана, където споделя, че да намериш приятели там е напълно възможно.
Йоанна Петрова за първи път прекарва лятото си в Америка. Споделя, че като всеки млад човек е срещнала трудности, но въпреки това тя остава впечатлена от начина на живот на хората там и тяхното отношение към българите.
Около 90/95% от студентите отишли веднъж на студентска бригада в САЩ отиват отново.


 
10 Октомври 2018 | 17:38
Тагове: САЩ, бригади, работа, студенти

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook