От 20 до 50% намаления на най-продаваните стоки в „Черен Петък“ - дрехи и обувки
Все по-голям брой граждани се възползват от намаленията в предпоследния петък на ноември, по-известен като „Черен петък“, в който магазинерите правят големи намаления и се дава старт на атрактивните отстъпки за празничния сезон. Традицията идва отвъд океана и макар, че е сравнително от скоро внесена у нас се радва на голяма популярност
Hяĸoлĸo ceдмици пpeди ĸoлeднитe пpaзници xopaтa зaпoчвaт дa пaзapyвaт пoдapъци зa ceбe cи и зa близĸитe cи. Πo тpaдиция тe избиpaт дa ĸyпят гoлямa чacт oт тяx в paмĸитe нa пpeвъpнaлия ce вeчe в тpaдиция -Чepeн пeтъĸ.Пoтpeбитeлитe дeбнaт зa нaй-дoбpитe нaмaлeния и ce нaдявaт дa cпecтят, дoĸaтo пaзapyвaт. Милка Атанасчева е на 73г., със заболявания на краката поради , което трудно си намира подходящи обувки отговарящи на джоба ѝ.
Дълго време преди Черния петък, продавачите се подготвят да продават колкото се може повече в този ден,а купувачите да купуват изгодно.
Оказва се , че най-търсената категория стоки са дрехи и обувки, следвани от спортни стоки и козметика.За целта по-голямата част от гражданите са предвидили да похарчат над 100 лв., което означава, че все по-голям брой хора решават да се възползват пълноценно от намаленията и офертите на търговците да купуват повече неща на по-ниска цена.


Соня Симеонова
23 Ноември 2018 | 18:40
Тагове: черен петък, пазаруване, клиенти, магазини, стоки

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook