Фенове на Левски отново с благотворителна акция "Синя коледа"
За трета поредна година фенове на Левски организират благотворителна акция „Синята коледа“. На 20 декември те ще зарадват с хранителни продукти 70 възрастни хора с ниски доходи от селата Хотница, Самоводене, Церова Кория и Пчелища.
И тази година местният фен клуб на Левски - „Олд Кепитал Бойс“ ще зарадва възрастни, болни, социално слаби и самотни хора с хранителни продукти от първа необходимост. Сините запалянковци за трета поредна година организират благотворителна акция на територията на областта.
Председателят уточни, че коледните пакети ще съдържат основни хранителни продукти, които да допринесат за празничната трапеза на нуждаещите се домакинства
Новото тази година е, че освен хранителни продукти сините фенове ще изненадат жителите на с. Присово с безплатна театрална постановка.
С всяка изминала година акцията става все по мащабна, като селата и хората на които се оказва помощ се увеличават. До 20 декември има още време и дотогава съществува възможност да бъдат включени още хора в листата с нуждаещите се, допълни още Калин Станчев.


Соня Симеонова
6 Декември 2018 | 17:33
Тагове: "Левски", фен клуб, акция, благотворителност, "Синя коледа"

« Назад




live


Евроком Царевец

Търсене








Изпрати репортаж







Настройване на цифров приемник


Тайната къща



Предавания



Станете наш почитател във Facebook