Новите такси в Младежкия дом влизат в сила от 1-ви януари
Новите такси за услугите в Младежкия дом във В.Търново влизат в сила още в началото на следващата година. Увеличението не важи само за част от групите, каза Ваня Лазарова - представител на институцията в сутрешния блок на Евроком Царевец „Прозорец към деня“.
Община Велико Търново се отказа от драстичното увеличение на таксите, които се плащат за школите по изкуствата в Младежкия дом в старата столица. След протестни подписки и петиции на родителите, поскъпването ще бъде само 20 %, заради регистрацията на общинското предприятие по ДДС. Най-голямо ще е завишението в танцовите формации.
Цените на таксите не са променяни от 2011 година, каза още Ваня Лазарова. Родителите са в течение на новите такси и решението на Общинския съвет. Увеличението влиза в сила още в началото на следващата година.
На предпоследната сесия на Общинския съвет кметът Даниел Панов, прикани родителите да бъдат реалисти, защото Младежки дом е единствената организация, на която се отпускат общински средства, а на територията на града развиват дейност още 200.


Соня Симеонова
18 Декември 2018 | 17:58
Тагове: Младежки дом, такси, школи, увеличение

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook