Конфликтът между Явор Божанков и Симон Милков влиза в съда
Симон Милков ще заведе гражданско дело срещу народния представител от БСП-Явор Божанков за клевета и морална обида. С обезщетението, което ще получи, ще бъде закупен кувьоз за многопрофилната болница във Горна Оряховица, каза Симон Милков.
Припомняме, че преди няколко дни бе публикувано в медиите изявление на народния представител от БСП-Явор Божанков, в което той изказва възмущението си от лицето Симон Милков, което според него е осъждано с множество регистрации за хулигански прояви и в същото време организира дискусии с ученици срещу агресията в училище. Симон Милков не отрече някой от обвиненията да са верни, и коментира, че това, че се вадят на показ е чисто политически акт.
Милков отрече да има пререкания с местни бизнесмени, да се е подигравал и нагрубявал някого. Именно за тия и други клевети е твърдо решен да се срещне с Явор Божанков в съда.
 „Останах шокиран, когато видях същия човек седнал до народните представители от ГЕРБ“ пише още в изявлението си Явор Божанков, на което Милков отвърна, че няма политическа принадлежност и не се идентифицира с никоя партия.


Соня Симеонова
17 Януари 2019 | 17:12
Тагове: Симон Милков, Явор Божанков, дело, съд

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook