Легенди на “Манчестър Юнайтед” идват за мач с “Етър”
Легенди на „Манчестър Юнайтед“ и „Етър“ ще се срещнат на футболния терен във Велико Търново. Мащабното събитие се организира от фен клуба на английския тим в България и ще се проведе на 11 октомври на стадион „Ивайло“. Това съобщи председателят на българския фен-клуб на „Манчестър Юнайтед“ Емил Йорданов.
Само преди броени дни легендата Лий Мартин, който преди няколко месеца гостува във Велико Търново, предлага идеята за футболна среща между „Манчестър Юнайтед“ и „Етър“ – Велико Търново на председателя на фен клуба в България Емил Йорданов. Той споделя, че организацията по самото събитие и подготовка е голяма, но веднага приема идеята. България е втората държава след Малта, в която ще се случи подобно събитие.
Тепърва предстоят разговори с бивши играчи на „Етър“, които да се включат. До момента има потвърждение от Калоян Чакъров и Бончо Генчев, а треньор на виолетовите ще е Георги Василев. Очакванията са да се съберат 13 футболисти, колкото ще бъде и тимът на „Манчестър Юнайтед“.
Очаква се от „Етър“ да се включат Илиян Киряков, Калоян Чакъров, Георги Попйорданов, Сашо Димов, Пламен Гетов. Ще бъдат поканени всички, които са ставали шампиони.
Цената на билетите за футболната среща ще е около 20 лв. и ще бъдат пуснати в продажба до месец. Организацията на цялото събитие ще струва около 50 хиляди лева.


Вяра Димова
7 Март 2019 | 19:02
Тагове: "Етър", "Манчестър Юнайтед", среща, мач, футболисти

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook