Благотворителен концерт #Заедно за Никол
Ръководството и учениците от Природоматематическата гимназия във Велико Търново организират на 22 май благотворителен концерт в подкрепа на Никол Владкова. В концерта ще вземат участие Руслан Мъйнов, Орлин Горанов, Галин и много други известни изпълнители. Припомняме, че Никол Владкова страда от рядко заболяване - сарком на меките тъкани и се нуждае от средства за лечение в клиника в Турция.
#Заедно за Никол, така са озаглавили учениците от Природоматематическата гимназия благотворителния концерт в подрепа на Никол, който ще се проведе на 22 май в Музикално драматичния театър "Константин Кисимов" във Велико Търново. Поканите за концерта могат да се закупят от касата на театъра. Съучениците на Никол приканват великотърновци да се включат в кампанията за набиране на средства
Директорът на гимназията-Ангел Гушев информира, че с поредица от благотворителни мероприятия са били събрани средствата за първото лечение- 64 хиляди евро.
Да не оставаме безразлични към съдбата на един млад човек, на който предстоят най-хубавите моменти от живота призова и най-добрият приятел на Никол - Денислав Караиванов.
В момента състоянието на Никол Владкова е добро, но от днес започва втори етап на лечение, за който са необходими още много средства.


Соня Симеонова
2 Май 2019 | 18:26
Тагове: Никол, благотворителност, лечение, концерт

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook