Стотици граждани се събраха на благотворителен концерт в подкрепа на Никол Владкова
Стотици граждани се събраха на благотворителен концерт, за да подкрепят 18-годишната Никол Владкова, която страда от сарком на меките тъкани. Концертът бе организиран от съучениците на Никол от ПМГ "Васил Друмев", а участие в него взеха Орлин Горанов, Руслан Мъйнов, Искрен Пецов, Галин и други знаменитости. На концерта присъстваха кметът на В.Търново Даниел Панов, Областният управител проф. Любомира Попова, депутати и общински съветници.
Благотворителният концерт "Заедно за Никол", обедини стотици граждани жилаещи да помогнат на болното момиче в трудната битка срещу рака. Безвъзмездно в кампанията за набиране на средства се включиха и редица известни български изпълнители.
В обръщението си към великотърновци кметът Даниел Панов изрази възхищението си от жителите на българската историческа и духовна столица и най-вече от децата, които показаха, че имат добри сърца.
Директорът на Природо-математическата гимназия – Ангел Гушев призова гражданите да бъдат единни в добрите каузи.
Концертът се проведе под патронажа на кмета на В.Търново Даниел Панов, а в подкрепа се включиха и десетки местни фирми. Благотворителното събитие успя да събере 30 000 лева.


Соня Симеонова
23 Май 2019 | 16:36
Тагове: Никол, концерт, благотворителност, изпълнители

« Назад




live


Евроком Царевец

Търсене








Изпрати репортаж







Настройване на цифров приемник


Тайната къща



Предавания



Станете наш почитател във Facebook