„Етър" представи новия старши треньор
Росен Кирилов официално пое поста старши треньор на „Етър“. Той заменя Красимир Балъков, който стана селекционер на националния отбор. Предварителните планове бяха негов наследник да бъде Станислав Генчев, но той предпочете офертата на „Лудогорец“. Представена бе и програмата и плановете за подготовка.
Председателят на Управителния съвет проф. Камарашев, изрази своите надежди новият сезон да бъде също благоприятен за Етър, да се задържат и подобрят резултатите от миналата година.
Росен Кирилов получи виолетов екип от проф. Георги Камарашев и виолетов шал с надпис "Боляри", който му бе връчен от председателя на Фенклуб "Етър" Венелин Русанов с пожелания за успех.
Новият треньор Росен Кирилов изтъкна постигнатото от предишното ръководство и доброто представяне на отбора миналата година.
Договорът му с клуба е за срок от две години. Запазва се досегашният треньорски щаб - Илиян Киряков, Калоян Чакъров и Тодор Колев. Мисли се и за кондиционен треньор.
90% от отбора на Футболен клуб „Етър“ остава същия. Причината за това са договорите, които имат футболистите, съобщи Александър Нанков.
Административният директор Страцимир Тинчев обяви плана за подготовката на отбора.
Планът е правен със Станислав Генчев, вчера той е обсъден и с новия треньор Росен Кирилов. До неделя отборът се подготвя на стадион "Ивайло", а от понеделник заминава на двуседмичен лагер в Елена. На 19 юни „Етър“ ще играе със "Спартак" (Плевен), на 22-и срещу "Дунав" (Русе) в Трявна, на 26 юни приема в Елена "Ботев" (Гълъбово). За 29-и има разговори със "Спартак" (Варна), а на 5 юли е официалното представяне на отбора на стадион "Ивайло" в мач срещу "Литекс" (Ловеч).


Вяра Димова
11 Юни 2019 | 17:51
Тагове: Етър, Росен Кирилов, треньор, Балъков, клуб, футбол

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook