Концертът, озаглаве" /> Йордан Марков ще представи новия си албум "Силата на Любовта" във Велико Търново - Евроком Царевец | Новини


Йордан Марков ще представи новия си албум "Силата на Любовта" във Велико Търново
В края на месец юни, популярният изпълнител Йордан Марков ще представи във Велико Търново песни от своя нов албум "Силата на любовта". Той излезе в края на април и включва 12 песни, писани от екипа, с които младият певец работи през годините.
Концертът, озаглавен "Да пеем ЗАЕДНО" ще се състои на 27 юни в Летния театър във Велико Търново.
В новият спектакъл "Да пеем заедно" ще вземат участие, както младия изпълнител Йордан Марков, така и Драго Драганов, композиторът Стефан Диомов и неговата група "Петте сезона". Ще се включат и млади момчета и момичета, които също продължават традицията на популярната мелодична българска песен.
Тази година излезе вторият самостоятелен албум на Йордан Марков.
Изпълнителят ще представи на турнето песни от новия албум, част от песните от стария албум, които се превръщат във времето във визитна картичка на изпълнителя.
Тази година екипът наброява 30 човека. Концертите се превръщат в традиция, въпреки трудното положение на културата и българската музика, подчертава изпълнителят.
Любителите на музиката във Велико Търново ще има възможността да се насладят на спектакъла на 27 юни в летния театър. Продължителността на концерта ще е два часа.


Вяра Димова
13 Юни 2019 | 17:46
Тагове: Йордан Марков, албум, представяне, концерт, изпълнители

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook