Заради трудова злополука съдят бивш национален треньор по бокс за 150 хиляди лева.
Съдят бившият треньор на националният отбор по бокс Николай Джелатов заради трудова злополука с мъж в мелницата, на която той е собственик. Въпреки, че мъжът от инцидента е в отлично здравословно състояние магистратите пледират за 150 хиляди лева.
Бившият треньор на националният отбор по бокс Николай Джелатов е собственик на мелницата в с. Балван от 20 години. В нея инвестира над 100 хиляди лева и осигурява работа на 30 човека. Въпреки трудното начало Джелатов купува и фурната в селото, но преди 10г., нелепа ситуация изпепелява помещението. Преди известно време при инцидент по невнимание върху работник от мелницата пада дървена талпа, след което мъжът е с мозъчно сътресение.
Работодателят недоумява как е възможно при злополуката в Своге, при която загинаха 20 души да се изплащат по 10лв., обезщетение за починал, а за неговият работник, който е в отлично здравословно състояние дори кара кола, да се пледира за 150 хиляди лева.
Не мисля толкова за себе си, колкото за семействата, които разчитат на тази работа и въпреки трудностите съм решил да се боря до край както с адвокатите, така и с недоброжелателите, споделя още Джелатов.


Соня Симеонова
14 Август 2019 | 17:47
Тагове: мелница, Балван, злополука, съд

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook