Започва четвъртото изложение на Младежко - техническо творчество в Горна Оряховица
Започва четвъртото изложение на Младежко-техническо творчество в Горна Оряховица. В него ще се включат ученици, студенти, преподаватели и представители на фирми. Целта на конкурса е да се даде възможност за популяризиране на творческите търсения на ученици и студенти от цялата страна. Участниците в четвъртото издание са общо 46, сред които има 23 гимназии. Изложението ще се проведе на 9-ти и 10-ти октомври в зала "Никола Петров" в град Горна Оряховица.
Желаещите млади учени да се включат в изложението на Младежко техническо творчество в Горна Оряховица се увеличава с всяка година. Качеството и сложността на разработките, които младежите представят също се повишава.
По думите на инж. Григоров разработките, които се показват на изложението имат потенциал да намерят практическо приложение.
Най-добре представилите се отбори отново ще бъдат наградени за своите разработки. Наградите са атрактивни и ще са в полза на бъдещата работа на младите хора - включват таблети, лаптопи и набори от части за сглобяване на различни устройства.
На изложението ще има и демонстративни уроци. Официалното откриване на събитието е на 10 октомври 2019 г., от 11.00 часа.


Вяра Димова
3 Октомври 2019 | 17:56
Тагове: Горна Оряховица, изложение, Младежко - техническо творчество, участници

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook