Припо" /> Футболната среща на легендите от ''Манчестър Юнайтед'' и ''Етър'' на стадион “Ивайло” започва в 19:30 ч. - Евроком Царевец | Новини


Футболната среща на легендите от ''Манчестър Юнайтед'' и ''Етър'' на стадион “Ивайло” започва в 19:30 ч.
На 10 октомври във Велико Търново пристигат 13 от легендите на "Манчестър Юнайтед". Ветераните ще изиграят приятелски мач с бивши играчи на Футболен клуб "Етър" на стадион "Ивайло" на 11 октомври. Организаторите са подготвили оригинална и наситена програма.
Припомняме, че срещата на стадион "Ивайло" е втората от този вид в историята на тима. За пръв път ветераните играят на малтийския стадион Валета. На събитието се очаква да присъства и Министъра на младежта и спорта Красен Кралев.
Стадионът за футболната среща на 11 октомври ще бъде отворен около 17-17:30 часа. Посланието на футболния мач е "Към децата".
Диджей Мис Парти ще подгрява аудиторията преди футболната среща. Водещ на събитието ще бъде Шкумбата, с който организаторите обещават много смях и емоции. Преди мача на легендите на двата отбор, който ще започне в 19:30 часа, ще бъде направен мини турнир с децата от школите.
"Манчестър Юнайтед" и "Етър" ще изиграят 2 полувремена по 35 минути. В 3-та минута на мача ще бъде почетена паметта на Трифон Иванов.
Специално направена бира за мача ще могат да си закупят футболните фенове.
В българския тим ще се включат футболистите от шампионския отбор на "Етър". Сред тях е и Бончо Генчев.
На 10 октомври през целия ден ще работи една от касите на стадион "Ивайло", а в деня на срещата двете каси ще работят от 10 часа сутринта до началото на футболната среща. За всички деца до 15 години входът ще бъде безплатен.


Вяра Димова
3 Октомври 2019 | 18:04
Тагове: футбол, мач, "Етър", "Манчестър Юнайтед"

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook