"Работата, " /> Община В.Търново с поредни признания за заслуги в социалната сфера - Евроком Царевец | Новини


Община В.Търново с поредни признания за заслуги в социалната сфера
Община В.Търново грабна няколко награди за заслуги във социалната сфера. С поредни признания тя бе удостоена в категориите"Спасител на детството", "Аз гарантирам щастливо детство","Устойчиво развитие","Значимо партньорство" и "Посланик на доброто"
"Работата, която сме свършили се оценява не само от обществеността във великотърновска област, но и в цялата страна", каза директорът на Дирекция "Социални дейности и здравеопазване" Росица Димитрова
В категорията "Устойчиво развитие" Община В.Търново бе отличена с Отличителен знак "Аз гарантирам щастливо детство", като наградата е била връчена лично от Министърът на труда и социалната политика-Бисер Петков.
Държавната агенция за закрила на детето връчи приз "Посланик на доброто"на Център за обществена подкрепа, предоставен за управление на SOS "Детски селища-България".
С награда "Спасител на детството" в категория"Социален работник" за своя принос към развитието на приемната грижа в България бе удостоена Десислава Георгиева-социален работник в Областен екип по приемна грижа към Община В.Търново.


Соня Симеонова
25 Ноември 2019 | 18:09
Тагове: награди, социална, сфера, закрила, дете

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook