Жителите от ул. Димитър Рашев №8 с поредна жалба до общината
Жителите от ул."Димитър Рашев" от "ЗОНА В" за пореден път се оплакват от трудният достъп до жилищата си и до най-близкият магазин, особено в тъмната част на деня. Отсечката е в гориста местност, осеяна в дупки, без осветление, а заради близкия строеж и кална. Жителите нееднократно подавали сигнали до Общината, но от там им отговаряли, че се търси финансиране.
Години наред жителите от ул. "Димитър Рашев" газят кал, предвижват се на тъмно без улично осветление и чупят колите си в дупките по улицата.
От два месеца Владимир от Украйна е наемател в блока, но вече обмисля да сменя квартирата заради трудният и опасен достъп.
След нееднократно подавани жалби и сигнали към общината вече години наред жителите от блока чакат необходимото финансиране, с което да им бъде ремонтирана улицата.
В началото на ноември 2018г., нашият екип разговаря с инж. Цанко Бояджиев, който заяви,че за ремонта са необходими близо 70 хиляди лева и ако общината успее да ги намери ще бъде извършен ремонта още през 2019г. Към днешна дата такъв не е извършен, а от кметството заявиха, че улицата е предвидена за ремонт през следващата година, след като приключи строежът на детската градина, който е в непосредствена близост.


Соня Симеонова
4 Декември 2019 | 18:10
Тагове: улица, ремонт, дупки, осветление

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook