Екстремният спорт като начин на живот
Екстремният спорт може да се превърне в начин на живот. Последните 10 години Иво Николов посвещава на екстремните занимания, които се превръщат в част от живота му. Наскоро той беше заснет да преминава по парапета на Стамболовия мост, а снимката взриви социалните мрежи.
Салта, висене с една ръка от високи сгради и мостове без предпазни мерки, премятания и преодоляване на всякакви препятствия, това се е превърнало в част от ежедневието на Иво.
Казва, че не е не е единственият във Велико Търново, който постоянно подлага на изпитания своя късмет.
А градът, със своите предизвикателства, се оказва подходящ за практикуване на екстремните спортове.
Още от малък се е насочил към спорта и не съжалява за това. Реакциите на околните обаче са различни, едни се плашат, други се възхищават.
За тези 10 години много хора са се опитвали да го разубедят, но това не влияе на неговия избор. Иво е родом от Полски Тръмбеш, но израства във Велико Търново. В момента той е последна година студент, специалност "Педагогика на физическото възпитание и спорт", във ВТУ. След завършването си планира да замине в чужбина за извество време, след което да се завърне отново във Велико Търново. Независимо от пътя, който ще избере, Иво казва, че не би се отказал от своето хоби с екстремните занимания.


Вяра Димова
4 Февруари 2020 | 18:34
Тагове: спорт, хоби, екстремен спорт, град, среда

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook