Осеян" /> Продължава лошото състояние на улица "Мизия" - Евроком Царевец | Новини


Продължава лошото състояние на улица "Мизия"
За поредната разбита и изпълнена с дупки улица, сигнализираха живущите на улица "Мизия" във Велико Търново. Лошото й състояние е от години насам, но към момента от Общината казаха, че е трудно да бъде подобрено нейното състояние, заради честите ВИК аварии.
Осеяната с дупки и неравности улица "Мизия", намираща се до великотърновския парк "Никола Габровски" затруднява нормалното придвижване както на пешеходците, така и на автомобилите. Част от дупките са следствие на времето, други от ВИК аварии.
Днес част от дупките все още вместо асфалтирани, остават запълнени с баластра и освен че придават неприятен вид, при валежи лесно се изронват. Живущите на улица „Мизия“ се надяват да дойде ред за ремонт и на тяхната улица.
От Общината заявиха, че правят нужното, за да поддържат нормален вид на улицата, но следствие на честите ВИК аварии, това е почти невъзможно. От местната администрация са категорични, че първо трябва да бъде сменен водопроводът, за да не бъдат вложени напразно средства и допълниха, че очакват отговор от дружеството. Припомниха и че ремонт на долния участък на улицата е правен миналата година.


Вяра Димова
5 Февруари 2020 | 17:14
Тагове: улица, дупки, състояние, асфалт

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook