Пол Скоулс идва във Велико Търново
Десеткратният шампион на Англия и легенда на Манчестър Юнайтед – Пол Скоулс ще посети Велико Търново на 28 март. Феновете на английския халф ще имат възможността да се докоснат до звездата и да получат автограф и снимка в спортната зала "Васил Левски" във Велико Търново на 29-ти март. Това каза председателят на българския фен клуб на червените дяволи Емил Йорданов.
Пол Скоулс е поканен от Официалния фен клуб на Манчестър Юнайтед в България и ще радва родните запалянковци два дни. По време на престоя му са включени редица мероприятия, като обиколка на историческите забележителности на Велико Търново. В негова чест ще бъде излъчен и спектакълът "Звук и светлина".
На 29-ти март на футболния терен "Трифон Иванов" ще бъде проведен турнир между отбори от школи от цяла България. По време на мачовете екипът на Пол Скоулс ще има възможността да избере дете, на което ще му бъде даден шанс да замине на Острова и да тренира в школата на Манчестър.
Пол Скоулс идва за втори път в България, след като бе част от звездната селекция на Димитър Бербатов за благотворителния мач в София през 2017-та година.


Соня Симеонова
7 Февруари 2020 | 18:31
Тагове: Пол Скоулс, Манчестър Юнайтед, футбол, шампион

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook