Красимир Каракачанов отрече да се е месил в работата на прокуратурата и препоръча на политиците да четат Левски
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов препоръча на политиците да четат Левски, за да не се стига до разделение на нацията, какъвто по думите му е резултатът от скандала между президента, премиера и главния прокурор. Той отрече да се е месил в работата на прокуратурата.
Министър Каракачанов определи размяната на реплики между премиер, президент и главен прокурор, като опит за политическо влияние върху избирателите. Според него в България има разделение на властите и всеки според възможностите трябва да си гледа работата за обединение на нацията и препоръча на държавните мъже да четат Левски.
Министър Каракачанов каза още, че словесната престрелка между премиер и президент трябва да завърши със стискане на ръце и отрече той да се е месил в работата на прокуратурата, както и, че никога няма да позволи армията да се използва за политика.
Военният министър даде висока оценка за инициираните от главния прокурор съвестни операции с МВР срещу битовата престъпност и посочи, че затова приветства Иван Гешев, тъй като той самият се бори за това от години.


Соня Симеонова
18 Февруари 2020 | 17:35
Тагове: Каракачанов, Левски, политици, президент, прокурор, премиер

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook