Полковник от запаса предлага метод за справяне с коронавируса
Инженер Пейчо Тодоров предлага на ген. Мутафчийски метод и идеи за справяне с коронавирусната инфекция, които могат да бъдат прилагани и в домашни условия. Методът е лесен и не изисква средства, разказва инженерът. Тодоров има и идея за мутация на вируса, което по думите му ще помогне за справяне с него. Чуйте повече!
За да се предпазите от коронавирус и други инфекции е необходимо да имате два електрически уреда в къщи, твърди инж.Пейчо Тодоров.
Методът, който предлага инженер Тодоров е изпробван в Русия и е ефикасен защото, ако в помещението има вируси, те бъдат унищожени от светлината на кварцовата лампа, твърди самият той.
Целта е вирусът да стане безопасен, както при всяка грипна епидемия където активността намалява чрез изменение на неговата структура. Според инж. Тодоров в България се води борба със следствието, а не с причината. Затова специалистът е изпратил писмо до генерал Мутафчийски, в което предлага своите методи за справяне със опасния вирус.
Полковник Пейчо Тодоров разказва, че в десетте години, през които е бил началник на Военния архив е имал възможността да прочете десетки статии и книги свързани с различни заболявания и разработва собствени методи за справяне с тях.


Соня Симеонова
23 Април 2020 | 18:09
Тагове: коронавирус, метод, идеи, кварцова лампа

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook