Стартираха летните занимания в Общински детски комплекс
Започнаха летните занимания в Общински детски комплекс. Школите стартираха от 6-ти юли и продължават до края на месец август при засилени мерки за безопасност. При подходящи климатични условия заниманията се провеждат на открито в двора на комплекса.
Към момента тече школата по История на родния край, която дава възможност всеки ден децата да посетят различен музей във Велико Търново. Танцово студио "Обичам да танцувам" пък предоставя възможност децата да танцуват модерни танци.
В програмата до края на месец август е включено и ателие по народно пеене. За безопасността по време на пандемията се осъществяват ежедневно засилени противоепидемични мерки в коридорите, работните и санитарни помещения. Телесната температура също се измерва всеки ден.
Заниманията се провеждат сутрин от 09:00 до 12:30 часа. Родителите на децата и учениците, които ще посещават летните школи и ателиета трябва предварително да заявят посещение. Необходимо е и родителите да декларират, че не им е известно детето им да е било в контакт със заразно болни, няма признаци на заразна болест или положителен резултат за COVID-19.


Вяра Димова
8 Юли 2020 | 18:07
Тагове: лято, занимания, деца, общински детски комплекс

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook