Фотографският бизнес започна да възвръща нормалния си ритъм на работа
Фотографският бизнес започна да възвръща нормалния си ритъм на работа. Въпреки всички усложнения и неволи, в които бяха поставени хората организиращи различни събития през летния сезон имат възможност да възстановят част от загубите през изминалите месеци. От бранша се надяват да няма повече внезапни промени и заповеди, които да възпрепятстват работата им.
Пандемията постави в застой работата на всички ангажирани хора с провеждането на събития. Всяка една промяна на локация или датата, е свързана с много хора и изцяло нова организация, което кара хората да отложат самото събитие за по-сигурен период.
След отмяна на някои от наложените мерки, фотографският бизнес започва постепенно да възвръща своя нормален ритъм на работа. По думите на Пламена много от събитията планирани за края на годината се преместват в летния сезон.
Пандемията несъмнено оставя отпечатък и върху снимките, споделя фотографът. Носенето на маски е задължително в закрити помещения, което прави събитията още по-запомнящи се.
След няколкото трудни месеци,
фотографите се надяват да осъществят планираните ангажименти през летните месеци и да успеят да възстановят загубите, но това по-думите им може да се случи единствено, ако хората имат свободата да празнуват.


Вяра Димова
17 Юли 2020 | 18:31
Тагове: коронавирус, пандемия, фотографи, бизнес

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook